You are currently viewing Lomtalanítás Szentendre és környéke részére
fuvarozás és lomtalanítás Szentendre

Lomtalanítás Szentendre és környéke részére

  • Post category:Egyéb

Cégünk első és legfontosabb profilja a lomtalanítás Szentendre és vonzáskörzetében. Társaságunk szolgáltatását a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet középkategóriás árszabással szeretnénk biztosítunk régi- és új megrendelőink számára.

Vállalunk magán és céges megbízásokat

Vállaljuk lakások, családi házak, irodák, üzletek teljes körű lomtalanítását és költöztetését. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítását körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetést, értékeit a Generali Providencia biztosítónál biztosítottuk 2 millió forint értékben. Célunk, hogy olyan fuvarozási szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat !

lomtalanítás Szentendre városában és környékén.

Lomtalanítás Szentendre

Takarítást végzett otthonában, cégénél vagy vagy felújította otthonát és sok fölösleges tárgy, hulladék gyűlt össze, melyektől nem tud megszabadulni? Ez esetben bátran hívjon minket és könnyedén megszabadítjuk a felgyülemlett lomoktól, hulladékoktól és már nem használt tárgyaktól. Több éves tapasztalattal rendelkezünk lomtalanítás és fuvarozás területén, melyet minden munkánk során próbálunk kamatoztatni. Bútoroktól kezdve elszállítunk kerti hulladékokat, építőipari hulladékokat és sittet is, amennyiben 30kg körüli kiszerelésben zsákolva van.

Hivatalos engedéllyel rendelkező lomtalanítással és fuvarozással foglalkozó vállalkozás vagyunk, így biztosra veheti, hogy tökéletes munkát végzünk. Engedélyeink lehetőséget adnak arra, hogy elektronikus berendezéseket szállíthassunk, így informatikai és háztartási eszközöket is.

Célunk nem csak az ügyfelek elégedettsége, hanem fő szempont még, hogy környezetbarát módon tudjuk kezelni a lomokat.
Jelenlegi szolgáltatásaink közül a lomtalanítás Szentendre és környékén elérhető. Ha minket választ, akkor a legjobb árakra és minőségi munkára számíthat.

Hívjon minket most és már meg is szabadult a lomoktól!

lomtalanítás Szentendre

Ahogy nálunk zajlik a lomtalanítások folyamata

A lomtalanítás folyamata nálunk a következőképpen zajlik. Elsőként az ügyfél felveszi a kapcsolatot velünk az adatok egyeztetésének végett. Ekkor beszéljük le a pontos időpontot, a helyszínt, illetve az egyéb körülményeket, például, hogy mekkora mennyiségű lomra számítsunk.

Ezen információk alapján mi már tudunk is mondani egy előzetes becslést a végösszeggel kapcsolatban. Mikor elérkezik a lomtalanítás napja, mi még intézünk egy hívást az ügyfél felé, hogy megbizonyosodjunk a munka zökkenőmentes előrehaladásáról.

Ahogy megérkeztünk a helyszínre és találkoztunk az ügyféllel, egyből neki is állunk a ránk bízott feladat elvégzésének. A lomtalanítások gyors elvégzését szakemberekből álló csapatunk teszi lehetővé, akik nem csak a folyamatok gyorsaságáért, hanem a precizitásért és az ügyfelek igényeinek kielégítéséért is tesznek. Miután minden egyes apró részlettel is végeztünk, jön a költségek elrendezése, ami az előzetesen megbeszéltek szerinti összeget tartalmazza közel teljesen megegyezően, hiszen nálunk nincsenek rejtett kiadások.

Mind ezek után pedig a következő és egyben utolsó lépés a lomtalanítás folyamatában az összegyűlt lomok elszállítása és újrahasznosítása.

Lomtalanítás Szentendre és környékén – Árak

Bármilyen szemét, bútor, udvari lom elszállítását vállaljuk !

1 köbméter lomot 9.000 Ft áron szállítunk el, mely tartalmazza a munka-, az autó-, és a szemét lerakó díját. Ezt semmilyen egyéb költség nem terheli, viszont 5 köbméter lomtalanítás ára minden esetben fizetendő, mely 45.000 Ft.

Veszélyes hulladékot nem szállítunk ! Sitt és törmelék szállítása esetén mindenképpen telefonos egyeztetést kérünk !

Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat, abban az esetben mi is visszaléphetünk a megbízástól!

Lomtalanítás esetén feltett kérdések

Melyik a legalkalmasabb időpont a lomtalanításra?

Részünkről bármilyen időpont megfelelő a lomtalanítás elvégzésére. Folyamatosan készen állunk teljesíteni a megbízóink kéréseit.A legkedveltebb időszak a lomtalanításra tapasztalataink alapján, a tavasztól őszig terjedő időszak. A többség a kedvezőbb időjárás miatt ebben az időszakban igényli a lomtalanítás elvégzését.

Hétvégén és ünnepnapon is vállalnak lomtalanítást ?

Az év szinte minden napján vállalunk lomtalanítást és fuvarozást, kivéve a December 24-26 közötti időszakot.

Kivitelezhető a lomtalanítás rossz időben is ?

Ha eseik, ha fúj, profi csapatunk akármilyen időjárási körülményre fel van készülve. Minden esetben elvégezzük az előre elvállalt felaldatot.

1m³ lom elszállítását is vállalják ?

Minden mennyiséget elszállítunk, viszont minden esetben 5 köbméternyi lomtalanítás fizetendő.

Vannak tárgyak, melyeket lomtalanítás alkalmával nem szállítanak el ?

Igen. Semmilyen jellegű veszélyes hulladékot nem szállítunk el.

Sittet szállítanak ?

Amennyiben 30kg-nál nem nehezebb zsákokba vannak.