You are currently viewing Lomtalanítás Galgamácsa községben és közelében
Lomtalanítás Galgamácsa községben és közelében

Lomtalanítás Galgamácsa községben és közelében

  • Post category:Blog

Fuvarozással foglalkozó cégünk fő profilja a minőségi hulladékkezelés és a lomtalanítás Galgamácsa közelében. Szolgáltatásaink alapja a megbízhatóság és a pontosság. Mindig az volt a törekvésünk, hogy a meglévő- és leendő ügyfeleinknek ezeket a szolgáltatásainkat megfizethető áron tudjuk kínálni.

Vállalatoknak és magánszemélyeknek is végezzük ezen szolgáltatásokat

Cégünk szinte az év minden napján vállalja lakások, családi házak, irodák és üzletek teljeskörű lomtalanítását, továbbá költöztetését. A megbízásokat nagy odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük, továbbá költöztetés esetén értékeit 4 millió forintig terjedő összeggel biztosítottuk. Küldetésünk, hogy olyan megbízható fuvarozó vállalat tudjunk lenni, akire Ön mindig számíthat!

Lomtalanítás Galgamácsán és ürítés a szemétlerakóban.

Lomtalanítás Galgamácsa községben és a közelében lévő településeken

Amennyiben felújítás vagy nagytakarítás során felhalmozódnak önnél a felesleges hulladékok, amelytől nehezen tudna megszabadulni, bizalommal forduljon hozzánk. Villámgyorsan eltüntetjük a felgyülemlett hulladékokat, lomokat és már nem használt eszközöket. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a lomtalanítás és fuvarozás szolgáltatásokban, és ezt a tudást igyekszünk folyamatosan fejleszteni. Elszállítjuk a bútorokat, kerti és építőipari hulladékokat, ugyanakkor a 30 kg körüli súlyú, zsákokba csomagolt sittet is.

Cégünk hivatalos engedéllyel rendelkezik lomtalanításhoz és a fuvarozáshoz. Megbízhat bennünk és teljesen biztosra veheti, hogy tökéletes munkát fogunk végezni. Engedélyeink lehetőséget adnak rá, hogy elektronikus berendezéseket, továbbá informatikai és háztartási eszközöket szállíthassunk.

Célunk nem csak az ügyfelek teljes elégedettsége, hanem szeretnénk a lehető legkörnyezetbarátabb módon kezelni a lomokat. Jelenlegi szolgáltatásaink közül a lomtalanítás Galgamácsa és közelében folyamatosan elérhető. Amennyiben ránk esik a választása, akkor minőségi munkára és a legjobb árakra számíthat.

Hívjon minket most és azonnal meg is szabadítjuk a lomoktól!

Lomtalanítás menete Barna Trans módra Galgamácsán

A lomtalanítás menetének első lépése amint az ügyfél felveszi a kapcsolatot velünk az adatok egyeztetése miatt. Ekkor beszéljük meg a pontos időpontot, a helyszínt, illetve a szállítást érintő egyéb körülményeket, mint amilyen az elszállítandó lom mennyisége, típusa.

Ezen információk alapján tudunk adni egy előzetes árajánlatot. Mikor elérkezik a lomtalanítás napja, mi még telefonon jelentkezünk az ügyfél felé, hogy megbizonyosodjunk a munka zökkenőmentes kezdéséről.

A helyszínre érkezés után azonnal nekilátunk a ránk bízott feladatok elvégzésének. A lomtalanítás gyors elvégzését a szakemberekből álló csapatunk teszi lehetővé, akik nem csak a folyamatok gyorsaságáért, hanem a precizitásért és az ügyfelek igényeinek kielégítéséért is felelnek. Miután minden egyes apró részlettel végeztünk, jön a költségek elrendezése, ami az előzetesen megbeszéltek szerinti összeget tartalmazza, hiszen nálunk nincsenek rejtett kiadások.

Ezek után pedig a következő és egyben utolsó lépés a lomtalanítás folyamatában az összegyűlt lomok elszállítása és újrahasznosítása.

Lomtalanítás Galgamácsa községben fenntartható módon

Mi a Barna Transnál a lomtalanítás menete során mindig odafigyelünk, hogy amennyire lehetséges környezetbarát módon végezzük el a megoldandó feladatot. A Föld és a környezetünk tisztán tartása nem kizárólag a mi érdekünk, hanem ügyfeleinké is. A lomtalanítás végén következik a környezettudatosság, amikor az elszállított lomokkal és szeméttel kezdeni kell valamit. Cégünk a környezet megóvása érdekében az újrahasznosítást választotta. Ebben az esetben a sok lom és kacat nem a kukákban és az erdők szélén végzi, hanem új életre kel. Az újrahasznosítás folyamatának végén a szemét és a hulladékok új anyagokká változnak át. Ezzel is igyekszünk hozzájárulni, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátása lényegesen alacsonyabb legyen. Minden elvégzett feladat alkalmával tanulunk valami újat az újrahasznosításról és annak fontosságáról. Viszont, minden anyagot mi sem vagyunk képesek újrahasznosítani. Ilyenek például:

  • Bizonyos típusú műanyagok és üvegek
  • Propántartályok
  • Villanykörték
  • Elemek

Sajnálatos módon rengeteg esetben a hasonló anyagok miatt nem sikerül teljes mértékben újrahasznosítani mindent, de ettől függetlenül igyekszünk mindent megtenni megbízásaink alkalmával, környezetvédelmi szempontból is.

Lomtalanítás Galgamácsa árak

Bármilyen szemét, bútor, udvari lom elszállítását vállaljuk Galgamácsa és körzetében !

1 köbméter lomot a táblázat szerinti áron szállítunk el, mely tartalmazza a munka-, az autó-, és a szemétlerakó díját. Ehhez hozzájön Pest megyében egy egyszeri kiállási díj. Ezen felül semmilyen egyéb költséget nem számolunk fel. Viszont ha az elszállítandó lom mennyisége nem éri el az 5 köbmétert, ennek az ára abban az esetben is fizetendő.

Bontott, lapra szerelt bútorok egyedileg kerülnek felszámításra, melynek mindenkori köbméter díja az alábbi táblázatban található.

Lomtalanítás árak, településekre bontva.

Veszélyes hulladékot nem szállítunk ! Sitt és törmelék szállítása esetén mindenképpen telefonos egyeztetést kérünk !

Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat, abban az esetben mi is visszaléphetünk a megbízástól!

Gyakori kérdések lomtalanítás alkalmával

Melyik a legalkalmasabb időpont a lomtalanításra?
Részünkről bármilyen időpont megfelelő a lomtalanítás elvégzésére. Folyamatosan készen állunk teljesíteni a megbízóink kéréseit. Gyakori és legkedveltebb időszak a lomtalanításra tapasztalataink alapján, a tavasztól őszig terjedő időszak. A többség a kedvezőbb időjárás miatt ebben az időszakban igényli a lomtalanítás elvégzését.

Hétvégén és ünnepnapon is vállalnak lomtalanítást?
A gyakori kérdések között talán ez hangzik el a legtöbbször. Az év szinte minden napján vállalunk lomtalanítást és fuvarozást, kivéve a December 24-26 közötti időszakot.

Kivitelezhető a lomtalanítás rossz idő esetén is?
Profi csapatunk mindenféle időjárási körülményre fel van készülve. Abban biztos lehet, hogy minden esetben elvégezzük az előre elvállalt feladatot.

Minimális lom elszállítását is vállalják?
Bármilyen kis mennyiséget elszállítunk, ellenben minden esetben 5 köbméternyi lomtalanítás ára fizetendő.

Vannak tárgyak, melyeket lomtalanítás alkalmával nem szállítanak el?
Igen. Semmilyen jellegű veszélyes hulladékot nem szállítunk el.

Sittet szállítanak?
Igen, amennyiben előre bezsákolták őket, 30kg-ot meg nem haladó zsákokba.

Mivel lehet fizetni önöknél?
Azonnali átutalással vagy készpénzes formában vagy tud fizetni.

Amennyiben a lomtalanítás alatt nem vagyok otthon, akkor is elvégzik a munkát?
Nem szükséges a munka ideje alatt a helyszínen tartózkodnia. Abban az esetben rakja egy helyre az elszállítandó lomokat, mi pedig a megbeszélt időpontban felpakoljuk és elszállítjuk, a megbeszéltek szerint.

Rendelkeznek a lomtalanítás végzéséhez engedéllyel?
Természetesen rendelkezünk engedéllyel. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben megbízzanak
bennünk.

Mi lesz az elszállítandó lomokkal?
Alapesetben csoportosítjuk a lomokat, majd ezután eldöntjük, hogy hova helyezzük el őket. Számunkra a környezettudatosság nagyon fontos, így minden alkalommal odafigyelünk a környezetvédelemre. Amennyiben lehetőség van az újrahasznosításra, akkor természetesen azt az utat választjuk. Amely termékek még használhatóak, azokat adományba adjuk, a maradékot pedig a szemétlerakóba adjuk le.

Milyen típusú lomot tudnak elszállítani?
Képzett kollégáink rengeteg féle tárgyat elszállítanak. A háztartási készülékektől (hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép),kezdve, a bútorokon át a jármű alkatrészekig szinte mindent elszállítunk.

LOMTALANÍTÁS GALGAMÁCSA LOMTALANÍTÓ CÉG GALGAMÁCSA