You are currently viewing Lomtalanítás Pécel és környezetében
Lomtalanítás Pécel községben és vonzáskörzetében

Lomtalanítás Pécel és környezetében

  • Post category:Blog

Elsődlegesen a szállítással foglalkozó cégünk fő profilja a minőségi hulladékkezelés és a lomtalanítás Pécel környezetében. Szolgáltatásaink hajtóereje a megbízhatóságon és a pontosságon alapszik. Törekvésünk minden esetben az, hogy a régi- és leendő ügyfeleinknek ezeket a szolgáltatásokat megfizethető áron tudjuk kínálni.

Vállalatoknak és magánszemélyeknek is nyújtunk szolgáltatásokat

Cégünk az év minden napján vállalja lakások, családi házak, irodák és üzletek teljeskörű lomtalanítását és költöztetését. A szállítás alatt értékeit maximális biztonságban tudhatja velünk. A szolgáltatást nagy odafigyeléssel és szakértelemmel végezzük, továbbá értékei 4 millió forintig terjedő összeggel vannak biztosítva. Küldetésünk, hogy olyan megbízható fuvarozó vállalat legyünk, aki Önre mindig számíthat!

Lomtalanítás Pécel városában és környékén minden nap.

Lomtalanítás Pécel városában és a környező településeken

Amennyiben felújítás vagy nagytakarítás során felhalmozódnak a felesleges hulladékok, amelytől önállóan nem tud megszabadulni, nyugodtan forduljon hozzánk. A lehető leggyorsabban eltüntetjük a felgyülemlett lomokat, hulladékokat és már nem használt eszközöket. Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a lomtalanítás és fuvarozás terén, és ezt a tudást folyamatosan fejlesztjük. Elszállítjuk a bútorokat, kerti és építőipari hulladékokat, valamint a 30 kg körüli súlyú, zsákokba csomagolt sittet is.

Vállalkozásunk teljesen hivatalos, engedéllyel rendelkezik lomtalanítás és fuvarozás terén. Megbízhat bennünk és biztosra veheti, hogy tökéletes munkát fogunk végezni. Engedélyeink lehetőséget biztosítanak rá, hogy elektronikus berendezéseket, továbbá informatikai és háztartási eszközöket szállíthassunk.

Célunk nem csak az ügyfelek maximális elégedettsége, hanem szeretnénk a lehető legkörnyezetbarátabb módon kezelni a lomokat. Jelenlegi szolgáltatásaink közül a lomtalanítás Pécel és környékén folyamatosan elérhető. Amennyiben ránk esik a választása, akkor a legjobb árakra és minőségi munkára számíthat.

Hívjon minket most és azonnal meg is szabadítjuk a lomoktól!

Lomtalanítás menete Barna Trans módra Vácdukán

A lomtalanítás menete első lépése amint az ügyfél felveszi a kapcsolatot velünk az adatok egyeztetése végett. Ekkor beszéljük meg a pontos időpontot, a helyszínt, illetve a szállítást érintő egyéb körülményeket, mint például az elszállítandó lom mennyisége, típusa.

Ezen információk alapján tudunk adni egy előzetes árajánlatot. Mikor elérkezik a lomtalanítás napja, mi még intézünk egy hívást az ügyfél felé, hogy megbizonyosodjunk a munka zökkenőmentes előrehaladásáról.

A helyszínre érkezés után egyből neki is állunk a ránk bízott feladatok elvégzésének. A lomtalanítások gyors elvégzését szakemberekből álló csapatunk teszi lehetővé, akik nem csak a folyamatok gyorsaságáért, hanem a precizitásért és az ügyfelek igényeinek kielégítéséért is tesznek. Miután minden egyes apró részlettel is végeztünk, jön a költségek elrendezése, ami az előzetesen megbeszéltek szerinti összeget tartalmazza közel teljesen megegyezően, hiszen nálunk nincsenek rejtett kiadások.

Mind ezek után pedig a következő és egyben utolsó lépés a lomtalanítás folyamatában az összegyűlt lomok elszállítása és újrahasznosítása.

Lomtalanítás Pécel községben környezettudatosan

Mi a Barna Transnál a lomtalanítás menete során mindig odafigyelünk, hogy amennyire lehetséges környezetbarát módon végezzük el a megoldandó feladatot. A Föld és környezetünk tisztán tartása nem csak a mi érdekünk, hanem ügyfeleinké is. A lomtalanítás végső szakaszában következik be a környezet tudatosság, amikor az elszállított lomokkal és szeméttel kezdeni kell valamit. Mi a környezet megóvása érdekében az újrahasznosítást választottuk. Ebben az esetben a sok lom és kacat nem a kukában és az erdők szélén ledobva végzi, hanem ha rajtunk múlik, akkor új életre kel. Az újrahasznosítás folyamatának végén a szemét és a hulladékok új anyagokká változnak át. Ezzel is igyekszünk hozzájárulni, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátása lényegesen kevesebb legyen. Minden elvégzett feladat alkalmával tanulunk valami újat az újrahasznosításról és annak elengedhetetlen fontosságáról. Viszont sajnos mindent mi sem vagyunk képesek újrahasznosítani. Ilyen anyagok például:

  • Bizonyos típusú műanyagok és üvegek
  • Propántartályok
  • Villanykörték
  • Elemek

Sajnálatos módon sok esetben a hasonló anyagok miatt nem sikerül teljes mértékben újrahasznosítani mindent, de ettől függetlenül mindent megteszünk a megbízásaink alkalmával környezetvédelmi szempontból is.

Lomtalanítás Pécel árak

Bármilyen szemét, bútor, udvari lom elszállítását vállaljuk Pécel és körzetében !

1 köbméter lomot 9.000 Ft áron szállítunk el, mely tartalmazza a munka-, az autó-, és a szemét lerakó díját. Ehhez hozzájön Pest megyében egy egyszeri 10.000 Ft-os kiállási díj. Ezen felül semmilyen egyéb költség nincs. Viszont ha kevés az elszállítandó lom, 5 köbméter lomtalanítás ára abban az esetben is fizetendő, mely 45.000 Ft.

Lomtalanítás árak, településekre bontva.

Veszélyes hulladékot nem szállítunk ! Sitt és törmelék szállítása esetén mindenképpen telefonos egyeztetést kérünk !

Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat, abban az esetben mi is visszaléphetünk a megbízástól!

Gyakori kérdések lomtalanítás alkalmával

Melyik a legalkalmasabb időpont a lomtalanításra?
Részünkről bármilyen időpont megfelelő a lomtalanítás elvégzésére. Folyamatosan készen állunk teljesíteni a megbízóink kéréseit. Gyakori és legkedveltebb időszak a lomtalanításra tapasztalataink alapján, a tavasztól őszig terjedő időszak. A többség a kedvezőbb időjárás miatt ebben az időszakban igényli a lomtalanítás elvégzését.

Hétvégén és ünnepnapon is vállalnak lomtalanítást?
A gyakori kérdések között talán ez hangzik el a legtöbbször. Az év szinte minden napján vállalunk lomtalanítást és fuvarozást, kivéve a December 24-26 közötti időszakot.

Kivitelezhető a lomtalanítás rossz idő esetén is?
Profi csapatunk mindenféle időjárási körülményre fel van készülve. Abban biztos lehet, hogy minden esetben elvégezzük az előre elvállalt feladatot.

Minimális lom elszállítását is vállalják?
Bármilyen kis mennyiséget elszállítunk, ellenben minden esetben 5 köbméternyi lomtalanítás ára fizetendő.

Vannak tárgyak, melyeket lomtalanítás alkalmával nem szállítanak el?
Igen. Semmilyen jellegű veszélyes hulladékot nem szállítunk el.

Sittet szállítanak?
Igen, amennyiben előre bezsákolták őket, 30kg-ot meg nem haladó zsákokba.

Mivel lehet fizetni önöknél?
Azonnali átutalással vagy készpénzes formában vagy tud fizetni.

Amennyiben a lomtalanítás alatt nem tartózkodok otthon, akkor is elvégzik a munkát?
Nem szükséges a munka ideje alatt a helyszínen tartózkodnia. Abban az esetben rakja egy helyre az elszállítandó lomokat, mi pedig a megbeszélt időpontban felpakoljuk és elszállítjuk, a megbeszéltek szerint.

Rendelkeznek engedéllyel a lomtalanítás végzéséhez?
Természetesen rendelkezünk engedéllyel. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben megbízzanak
bennünk.

Mit csinálnak az elszállítandó lomokkal?
Alapesetben csoportosítjuk a lomokat, majd ezután eldöntjük, hogy hova helyezzük el őket. Számunkra a környezettudatosság nagyon fontos, így minden alkalommal odafigyelünk a környezetvédelemre. Amennyiben lehetőség van az újrahasznosításra, akkor természetesen azt az utat választjuk. Amely termékek még használhatóak, azokat adományba adjuk, a maradékot pedig a szemétlerakóba adjuk le.

Milyen fajta lomot szállítanak el?
Képzett kollégáink rengeteg féle tárgyat elszállítanak. A háztartási készülékektől (hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép),kezdve, a bútorokon át a jármű alkatrészekig szinte mindent elszállítunk.

LOMTALANÍTÁS PÉCEL LOMTALANÍTÓ CÉG PÉCEL