You are currently viewing Költöztetés és lomtalanítás
költöztetés és lomtalanítás

Költöztetés és lomtalanítás

  • Post category:Egyéb

A Pataki Trans egy ház és iroda költöztetés, lomtalanítás, fuvarozás területén szakosodott költöztető cég. Költöztetést Budapest, Göd városában és környékén végzünk. Cégünk a 2000-es években alakult, azóta több száz magán- és vállalati ügyfélnek nyújtjuk szolgáltatásainkat. Erős csapatunk magasan profi, tapasztalt sofőrökből és költöztetés terén profi emberekből áll.

Költöztetés rugalmasan, profi megoldásokkal

A Pataki Transnál való együttműködés során a költöztetés és lomtalanítás Dunakeszi munkáinkkal kapcsolatos igényeit a lehető leghatékonyabban, professzionálisan és költséghatékonyan elégítjük ki. Nagyon rugalmasak vagyunk, mindig együtt gondolkodunk ügyfeleinkkel, hogy a lehető legjobb megoldást kínáljuk. Büszkék vagyunk folyamatos partnerkapcsolatainkra, amelyekben segítjük ügyfeleinket a lomtalanítás zökkenőmentes lezajlásáról.

Magánügyfelek és vállalkozások számára is teljes körű szolgáltatást nyújtó szolgáltatást hajtunk végre, legyen szó lomtalanítás, szállítás vagy költöztetés munkálatairól. Akár Magyarország egész területén, akár nemzetközileg szeretne költözni, teljesen stresszmentesen tudjuk megoldani a feladatatot. Egy profi és barátságos költöztető cég vagyunk, és a legjobb felszerelést használjuk a biztonság érdekében, és gondosan vigyázunk értékes tárgyaira a költöztetés során.

Lomtalanítás ahogy ön szeretné

Lomtalanítás szolgáltatásunk egészen egyedülálló az egész országban. Hatékony munkánkat a megfelelő felszeréssel és munkaerővel tudjuk biztosítani, így az ügyfeleknek sosincs panasza ránk. Minden létező lomot eltüntetünk, de ami a legfontosabb, hogy teljesen környezetkímélő múdon tesszük ezt minden lomtalanítás alkalmával. Járműparkunk a legmodernebb gépjárművekkel van felszerelve, melyek rakodóterülete hatalmas, hogy minden ami szállításra kell kerüljön el tudjuk vinni.
A lomtalanítás során már nem felhasznált, kidobandó tárgyai eltávolítását személyre szabjuk az ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően. Örömmel nyújtunk olyan teljes körű szolgáltatásokat, amelyek meghaladják az átlagot, hiszen nálunk az ügyfél kérése az elsődleges.

Csapatunkkal mindig az elejétől a végéig ott leszünk a költöztetés alkalmával egészen a csomagolástól, az utolsó dolgok bepakolásáig új otthonába. Csomagolás során a bútorokra különös figyelmet fordítunk, hogy semmiféle sérülés se keletkezhessen rajtuk. Ha kell cégünk a kisebb, nagyobb tárgyakhoz dobozokat, csomagolóanyagot biztosít, hogy tényleg semmi se sérüljen meg a költöztetés alatt egy kicsit sem.

Az sem probléma ha csak kisebb szállítás igénybevételére lenne szüksége, hiszen mi a Pataki Transnál azt is megoldjuk. Ugyanúgy csak egy időpontfoglalásra lesz szükség, mi pedig a megbeszélt napon időben érkezve elvégezzük a szállítást egyik helyről a másikra.

Egyszerű kapcsolattartás fuvarozás előtt

Ügyfeleinkkel való kapcsolattartásunkat is a profizmus jellemzi, hiszen pillanatok alatt lefoglalhatja a lomtalanítás, költöztetés, esetleg szállítás időpontját, melyet mi minden esetben betartunk. Ha pedig éppenséggel nem jó egy bizonyos idő önnek, akkor rugalmasságunk révén át tudjuk tenni máskorra a lomtalanítás vagy költöztetés elvégzésének idejét, hogy önnek is minden megfeleljen, mert számunkra az ön elégedettsége a legfontosabb. Bátran keressen minket ha költöztetés vagy lomtalanítás a problémája, hisz mi hírnevünkhöz méltán oldunk meg mindent.