You are currently viewing Lomtalanítás Solymár nagyközség és környékén
Lomtalanítás Solymár nagyközség és környékén

Lomtalanítás Solymár nagyközség és környékén

  • Post category:Egyéb

Szállítási cégünk fő tevékenysége a hulladékkezelése és a lomtalanítás Solymár környékén. Szolgáltatásaink hajtóereje a pontosság és a megbízhatóság. Törekszünk arra, hogy törzs- és leendő vásárlóinknak ezeket a termékeket középkategóriás, megfizethető, mindenki számára megfelelő áron kínáljuk.

Céges és magán felkéréseket is vállalunk

A hét minden napján vállaljuk lakások, családi házak, üzletek, céges irodák teljes körű lomtalanítását és költöztetését. Velünk szállítás közben is biztonságban tudhatja bútorait és lakása berendezéseit, mivel a szolgáltatást szakszerűen és körültekintően végezzük, értékeit pedig a Generali Providencia biztosítónál biztosítottuk 4 millió forint összegig. Célunk, hogy megbízható szállítmányozó legyünk, akire mindig számíthat!

Pest megyei lomtalanítás Solymár környékén.

Lomtalanítás Solymár nagyközségben és a környező településeken

Amennyiben takarítást végzett otthonában, cégénél, vagy felújította otthonát és rengeteg felesleges tárgy, hulladék gyűlt össze, melyektől nem képes önerőből megszabadulni, bátran hívjon minket. Segítségünkkel könnyedén eltűnnek a felgyülemlett lomok, hulladékok és már nem használt feleslegessé vált tárgyak. Több mint 10 éves tapasztalattal rendelkezünk a lomtalanítás és fuvarozás szakterületén, melyet folyamatosan próbálunk kamatoztatni. Bútoroktól kezdve elszállítunk kerti hulladékokat, építőipari hulladékokat és sittet is, amennyiben 30kg körüli kiszerelésben be van zsákolva.

Vállalkozásunk hivatalos engedéllyel rendelkezik lomtalanítás és fuvarozás terén, így biztosra veheti, hogy tökéletes munkát végzünk. Engedélyeink lehetőséget biztosítanak rá, hogy elektronikus berendezéseket szállíthassunk, mint például informatikai és háztartási eszközöket.

Célunk nem csak az ügyfelek maximális elégedettsége, hanem szeretnénk a lehető legkörnyezetbarátabb módon kezelni a lomokat. Jelenlegi szolgáltatásaink közül a lomtalanítás Solymár és környékén folyamatosan elérhető. Amennyiben ránk esik a választása, akkor a legjobb árakra és minőségi munkára számíthat.

Hívjon minket most és már meg is szabadítjuk a lomoktól!

lomtalanítás, fuvarozás Pest megye összes településén.

Lomtalanítás folyamata Barna Trans módra

A lomtalanítás folyamat első lépéseként az ügyfél felveszi a kapcsolatot velünk az adatok egyeztetése végett. Ekkor megbeszéljük a pontos időpontot, a helyszínt, illetve az egyéb körülményeket, például, hogy mekkora mennyiségű lomra számítsunk.

Ezen információk alapján mi már tudunk is mondani egy előzetes becslést a végösszeggel kapcsolatban. Mikor elérkezik a lomtalanítás napja, mi még intézünk egy hívást az ügyfél felé, hogy megbizonyosodjunk a munka zökkenőmentes előrehaladásáról.

A helyszínre érkezés után egyből neki is állunk a ránk bízott feladatok elvégzésének. A lomtalanítások gyors elvégzését szakemberekből álló csapatunk teszi lehetővé, akik nem csak a folyamatok gyorsaságáért, hanem a precizitásért és az ügyfelek igényeinek kielégítéséért is tesznek. Miután minden egyes apró részlettel is végeztünk, jön a költségek elrendezése, ami az előzetesen megbeszéltek szerinti összeget tartalmazza közel teljesen megegyezően, hiszen nálunk nincsenek rejtett kiadások.

Mind ezek után pedig a következő és egyben utolsó lépés a lomtalanítás folyamatában az összegyűlt lomok elszállítása és újrahasznosítása.

Lomtalanítás Solymár városában környezettudatosan

Mi a Barna Transnál a lomtalanítás során mindig odafigyelünk, hogy amennyire lehetséges környezetbarát, azaz környezettudatosan végezzük el a megoldandó feladatot. A föld és környezetünk tisztán tartása nem csak a mi érdekünk, hanem ügyfeleinké is. A lomtalanítás végső szakaszában következik be a környezet tudatosság, amikor az elszállított lomokkal és szeméttel kezdeni kell valamit. Mi a környezet megóvása érdekében az újrahasznosítást választottuk. Ebben az esetben a sok lom és kacat nem a kukában és az erdők szélén ledobva végzi, hanem ha rajtunk múlik, akkor új életre kel. Az újrahasznosítás folyamatának végén a szemét és a hulladékok új anyagokká változnak át. Ezzel is igyekszünk hozzájárulni, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátása lényegesen kevesebb legyen. Minden elvégzett feladat alkalmával tanulunk valami újat az újrahasznosításról és annak elengedhetetlen fontosságáról. Viszont sajnos mindent mi sem vagyunk képesek újrahasznosítani. Ilyenek anyagok például:

  • Bizonyos típusú műanyagok és üvegek
  • Propántartályok
  • Villanykörték
  • Elemek

Sajnálatos módon sok esetben a hasonló anyagok miatt nem sikerül teljes mértékben újrahasznosítani mindent, de ettől függetlenül mindent megteszünk a megbízásaink alkalmával környezetvédelmi szempontból is.

Lomtalanítás Solymár árak

Bármilyen szemét, bútor, udvari lom elszállítását vállaljuk Solymár és körzetében !

1 köbméter lomot 9.000 Ft áron szállítunk el, mely tartalmazza a munka-, az autó-, és a szemét lerakó díját. Ehez hozzájön Pest megyében egy egyszeri 10.000 Ft-os kiállási díj. Ezen felül semmilyen egyéb költség nincs. Viszont ha kevés az elszállítandó lom, 5 köbméter lomtalanítás ára abban az esetben is fizetendő, mely 45.000 Ft.

Lomtalanítás árak, településekre bontva.

Veszélyes hulladékot nem szállítunk ! Sitt és törmelék szállítása esetén mindenképpen telefonos egyeztetést kérünk !

Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat, abban az esetben mi is visszaléphetünk a megbízástól!

Gyakori kérdések lomtalanítás alkalmával

Melyik a legalkalmasabb időpont a lomtalanításra?
Részünkről bármilyen időpont megfelelő a lomtalanítás elvégzésére. Folyamatosan készen állunk teljesíteni a megbízóink kéréseit. Gyakori és legkedveltebb időszak a lomtalanításra tapasztalataink alapján, a tavasztól őszig terjedő időszak. A többség a kedvezőbb időjárás miatt ebben az időszakban igényli a lomtalanítás elvégzését.

Hétvégén és ünnepnapon is vállalnak lomtalanítást?
A gyakori kérdések között talán ez hangzik el a legtöbbször. Az év szinte minden napján vállalunk lomtalanítást és fuvarozást, kivéve a December 24-26 közötti időszakot.

Kivitelezhető a lomtalanítás rossz idő esetén is?
Profi csapatunk mindenféle időjárási körülményre fel van készülve. Abban biztos lehet, hogy minden esetben elvégezzük az előre elvállalt feladatot.

Minimális lom elszállítását is vállalják?
Bármilyen kis mennyiséget elszállítunk, ellenben minden esetben 5 köbméternyi lomtalanítás ára fizetendő.

Vannak tárgyak, melyeket lomtalanítás alkalmával nem szállítanak el?
Igen. Semmilyen jellegű veszélyes hulladékot nem szállítunk el.

Sittet szállítanak?
Igen, amennyiben előre bezsákolták őket, 30kg-ot meg nem haladó zsákokba.

Mivel lehet fizetni önöknél?
Azonnali átutalással vagy készpénzes formában vagy tud fizetni.

Amennyiben a lomtalanítás alatt nem tartózkodok otthon, akkor is elvégzik a munkát?
Nem szükséges a munka ideje alatt a helyszínen tartózkodnia. Abban az esetben rakja egy helyre az elszállítandó lomokat, mi pedig a megbeszélt időpontban felpakoljuk és elszállítjuk, a megbeszéltek szerint.

Rendelkeznek engedéllyel a lomtalanítás végzéséhez?
Természetesen rendelkezünk engedéllyel. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben megbízzanak
bennünk.

Mit csinálnak az elszállítandó lomokkal?
Alapesetben csoportosítjuk a lomokat, majd ezután eldöntjük, hogy hova helyezzük el őket. Számunkra a környezettudatosság nagyon fontos, így minden alkalommal odafigyelünk a környezetvédelemre. Amennyiben lehetőség van az újrahasznosításra, akkor természetesen azt az utat választjuk. Amely termékek még használhatóak, azokat adományba adjuk, a maradékot pedig a szemétlerakóba adjuk le.

Milyen fajta lomot szállítanak el?
Képzett kollégáink rengeteg féle tárgyat elszállítanak. A háztartási készülékektől (hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép),kezdve, a bútorokon át a jármű alkatrészekig szinte mindent elszállítunk.

LOMTALANÍTÁS SOLYMÁR LOMTALANÍTÓ CÉG SOLYMÁR