You are currently viewing Lomtalanítás Budapest és Pest megyében
lomtalanítás Budapest és környékén

Lomtalanítás Budapest és Pest megyében

  • Post category:Egyéb

Cégünk elsődleges profilja a lomtalanítás Budapest összes kerületében. Társaságunk szolgáltatásait a megbízhatóság, pontosság, rugalmasság és a ránk bízott értékek megóvása vezérli, melyet minden esetben középkategóriás árszabással szeretnénk biztosítani, visszatérő megrendelőink és leendő ügyfeleink részére.

Magán és céges megbízásokat is vállaljuk

Vállaljuk magán lakások, családi házak, üzletek, céges irodák teljes körű lomtalanítását és költöztetését. Bútorok és a lakás berendezéseinek, csomagoknak szakszerű szállítását körültekintő, gondos, sérülésmentes költöztetést, értékeit a Generali Providencia biztosítónál biztosítottuk 2 millió forint értékben. Célunk, hogy olyan fuvarozási szolgáltatóvá váljunk, akikre bármikor számíthat !

lomtalanítás Budapest és vonzáskörzetében

Lomtalanítás Budapest

Takarítást végzett otthonában, cégénél vagy vagy felújította otthonát és sok fölösleges tárgy, hulladék gyűlt össze, melyektől nem tud megszabadulni? Ez esetben bátran hívjon minket és könnyedén megszabadítjuk a felgyülemlett lomoktól, hulladékoktól és már nem használt tárgyaktól. Több éves tapasztalattal rendelkezünk lomtalanítás és fuvarozás területén, melyet minden munkánk során próbálunk kamatoztatni. Bútoroktól kezdve elszállítunk kerti hulladékokat, építőipari hulladékokat és sittet is, amennyiben 30kg körüli kiszerelésben zsákolva van.

Hivatalos engedéllyel rendelkező lomtalanítással és fuvarozással foglalkozó vállalkozás vagyunk, így biztosra veheti, hogy tökéletes munkát végzünk. Engedélyeink lehetőséget adnak arra, hogy elektronikus berendezéseket szállíthassunk, így informatikai és háztartási eszközöket is.

Célunk nem csak az ügyfelek elégedettsége, hanem fő szempont még, hogy környezetbarát módon tudjuk kezelni a lomokat.
Jelenlegi szolgáltatásaink közül a lomtalanítás Budapest és környékén elérhető. Ha minket választ, akkor a legjobb árakra és minőségi munkára számíthat.

Hívjon minket most és már meg is szabadult a lomoktól!

lomtalanítás és fuvarozás

Ahogy nálunk zajlik a lomtalanítások folyamata

A lomtalanítás folyamata nálunk a következőképpen zajlik. Elsőként az ügyfél felveszi a kapcsolatot velünk az adatok egyeztetésének végett. Ekkor beszéljük le a pontos időpontot, a helyszínt, illetve az egyéb körülményeket, például, hogy mekkora mennyiségű lomra számítsunk.

Ezen információk alapján mi már tudunk is mondani egy előzetes becslést a végösszeggel kapcsolatban. Mikor elérkezik a lomtalanítás napja, mi még intézünk egy hívást az ügyfél felé, hogy megbizonyosodjunk a munka zökkenőmentes előrehaladásáról.

Ahogy megérkeztünk a helyszínre és találkoztunk az ügyféllel, egyből neki is állunk a ránk bízott feladat elvégzésének. A lomtalanítások gyors elvégzését szakemberekből álló csapatunk teszi lehetővé, akik nem csak a folyamatok gyorsaságáért, hanem a precizitásért és az ügyfelek igényeinek kielégítéséért is tesznek. Miután minden egyes apró részlettel is végeztünk, jön a költségek elrendezése, ami az előzetesen megbeszéltek szerinti összeget tartalmazza közel teljesen megegyezően, hiszen nálunk nincsenek rejtett kiadások.

Mind ezek után pedig a következő és egyben utolsó lépés a lomtalanítás folyamatában az összegyűlt lomok elszállítása és újrahasznosítása.

Lomtalanítás Budapeston környezettudatosan

Mi a Barna Transnál a lomtalanítás során mindig odafigyelünk, hogy amennyire lehetséges környezetbarát, azaz környezettudatosan végezzük el a feladatot. A föld egészsége nem csak a mi érdekünk, hanem ügyfeleinké is. A lomtalanítás végső szakaszában következik be a környezet tudatosság, mivel a felhalmozott lomokkal és szeméttel kezdeni kell valamit. Mi az újrahasznosítást választottuk. Ebben az esetben a sok lom és kacat nem a kukában végzi, hanem ha rajtunk múlik, akkor új életre kel. Az újrahasznosítás folyamatának végén a szemét és a hulladékok új anyagokká változnak át. Ezzel is hozzájárulunk, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátása kevesebb legyen. Minden elvégzett feladat alkalmával tanulunk valami újat az újrahasznosításról és annak fontosságáról. Viszont sajnos mindent mi sem vagyunk képesek újrahasznosítani. Ilyenek anyagok például:

  • Bizonyos műanyagok és üvegek
  • Propántartályok
  • Villanykörték
  • Elemek

Sajnálatos módon sok esetben a hasonló anyagok miatt nem sikerül teljes mértékben újrahasznosítani mindent, de ettől függetlenül mindent megteszünk a megbízásaink alkalmával környezetvédelmi szempontból is.

Lomtalanítás árak

Bármilyen szemét, bútor, udvari lom elszállítását vállaljuk Budapest és körzetében !

1 köbméter lomot 9.000 Ft áron szállítunk el, mely tartalmazza a munka-, az autó-, és a szemét lerakó díját. Ehez hozzájön Pest megyében egy egyszeri 5.000 Ft-os kiállási díj. Ezen felül semmilyen egyéb költség nincs. Viszont ha kevés az elszállítandó lom, 5 köbméter lomtalanítás ára abban az esetben is fizetendő, mely 45.000 Ft.

Lomtalanítás árak, településekre bontva.

Veszélyes hulladékot nem szállítunk ! Sitt és törmelék szállítása esetén mindenképpen telefonos egyeztetést kérünk !

Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat, abban az esetben mi is visszaléphetünk a megbízástól!

Gyakori kérdések lomtalanítás alkalmával

Melyik a legalkalmasabb időpont a lomtalanításra?
Részünkről bármilyen időpont megfelelő a lomtalanítás elvégzésére. Folyamatosan készen állunk teljesíteni a megbízóink kéréseit. Gyakori és legkedveltebb időszak a lomtalanításra tapasztalataink alapján, a tavasztól őszig terjedő időszak. A többség a kedvezőbb időjárás miatt ebben az időszakban igényli a lomtalanítás elvégzését.

Hétvégén és ünnepnapon is vállalnak lomtalanítást?
A gyakori kérdések között talán ez hangzik el a legtöbbször. Az év szinte minden napján vállalunk lomtalanítást és fuvarozást, kivéve a December 24-26 közötti időszakot.

Kivitelezhető a lomtalanítás rossz idő esetén is?
Profi csapatunk mindenféle időjárási körülményre fel van készülve. Abban biztos lehet, hogy minden esetben elvégezzük az előre elvállalt feladatot.

1m³ lom elszállítását is vállalják?
Bármilyen kis mennyiséget elszállítunk, ellenben minden esetben 5 köbméternyi lomtalanítás ára fizetendő.

Vannak tárgyak, melyeket lomtalanítás alkalmával nem szállítanak el?
Igen. Semmilyen jellegű veszélyes hulladékot nem szállítunk el.

Sittet szállítanak?
Igen, amennyiben 30kg-ot meg nem haladó zsákokba vannak.

Mivel lehet fizetni önöknél?
Készpénzes formában vagy azonnali átutalással tud fizetni.

Amennyiben lomtalanítás alatt nem tartózkodok a helyszínen, akkor is elvégzik a munkát?
Nem szükséges a munka ideje alatt ott tartózkodnia. Ebben az esetben rakja egy helyre az elszállítandó lomokat, mi pedig a megbeszélt időpontban felpakoljuk és elszállítjuk, a megegyezés szerint.

Rendelkeznek engedéllyel a lomtalanítás végzéséhez?
Természetesen rendelkezünk engedéllyel. Számunkra rendkívül fontos, hogy ügyfeleink teljes mértékben megbízzanak
bennünk.

Mit csinálnak az elszállítandó lomokkal?
Alapesetben csoportosítjuk a lomokat, majd ezután eldöntjük, hogy hova helyezzük el őket. Számunkra a környezettudatosság nagyon fontos, így minden alkalommal odafigyelünk a környezetvédelemre. Amennyiben lehetőség van az újrahasznosításra, akkor természetesen azt az utat választjuk. Amely termékek még használhatóak, azokat adományba adjuk, a maradékot pedig a szemétlerakóba adjuk le.

Milyen fajta lomot szállítanak el?
Képzett kollégáink rengeteg féle tárgyat elszállítanak. A háztartási készülékektől (hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép),kezdve, a bútorokon át a jármű alkatrészekig szinte mindent elszállítunk.

LOMTALANÍTÁS BUDAPEST LOMTALANÍTÓ CÉG BUDAPEST