lomtalanítás Budapest és környékén

Cégünk főtevékenysége a lomtalanítás Budapest és környékén. Amennyiben takarítást végzett otthonában, vagy cégénél, esetleg felújította otthonát és sok lomtalanítás keretében elszállítandó fölösleges hulladék gyűlt össze, melyektől nem tudott megszabadulni? Ez esetben bátran hívjon minket és könnyedén megszabadítjuk a felgyülemlett lomoktól, hulladékoktól, szeméttől és a már nem használt tárgyaktól.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk lomtalanítás és fuvarozás területén, melyet minden munkánk során próbálunk kamatoztatni. Bútoroktól kezdve elszállítunk kerti hulladékokat, építőipari hulladékokat és sittet is, amennyiben 30kg körüli kiszerelésben zsákolva vannak.

Hivatalos engedéllyel rendelkező vállalkozás vagyunk, melynek a lomtalanítás és fuvarozás a fő profilja, így biztosra veheti, hogy tökéletes munkát végzünk. Engedélyeink lehetőséget adnak arra, hogy elektronikus berendezéseket szállíthassunk, így informatikai és háztartási eszközöket is.

Célunk nem csak az ügyfelek elégedettsége, hanem fő szempont még, hogy környezetbarát módon tudjuk kezelni a lomokat.

A lomtalanítás Budapest és környékén elérhető szolgáltatásunk. Ha minket választ, akkor a legjobb árakra és minőségi munkára számíthat.

Hívjon minket most és már meg is szabadult a lomoktól Budapest és környékén!

lomtalanítás Budapest és környékén

Lomtalanítás Budapest és környékén – Árak

Bármilyen szemét, bútor, udvari lom elszállítását vállaljuk !

1 köbméter lomot 7000 Ft áron szállítunk el, mely tartalmazza a munka-, az autó-, és a szemét lerakó díját. Ezt semmilyen egyéb költség nem terheli, viszont 5 köbméter lomtalanítás ára minden esetben fizetendő, mely 35.000 Ft.

Veszélyes hulladékot nem szállítunk ! Sitt és törmelék szállítása esetén mindenképpen telefonos egyeztetést kérünk !

Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat, abban az esetben mi is visszaléphetünk a megbízástól!

Lomtalanítás Budapest és környékén, zöld üzemmódban

Mi a Barna Transnál a lomtalanítás során mindig odafigyelünk, hogy amennyire lehetséges környezetbarát, azaz zöld üzemmódban végezzük el a feladatot. A föld egészsége nem csak a mi érdekünk, hanem ügyfeleinké is. A lomtalanítás végső szakaszában következik be a környezet tudatosság, mivel a felhalmozott lomokkal és szeméttel kezdeni kell valamit. Mi az újrahasznosítást választottuk. Ebben az esetben a sok lom és kacat nem a kukában végzi, hanem ha rajtunk múlik, akkor új életre kel. Az újrahasznosítás folyamatának végén a szemét és a hulladékok új anyagokká változnak át. Ezzel is hozzájárulunk, hogy az üvegházhatású gázok kibocsátása kevesebb legyen. Minden elvégzett feladat alkalmával tanulunk valami újat az újrahasznosításról és annak fontosságáról. Viszont sajnos mindent mi sem vagyunk képesek újrahasznosítani. Ilyenek anyagok például:

 • Bizonyos műanyagok és üvegek
 • Villanykörték
 • Propántartályok
 • Elemek
 • Sajnálatos módon sok esetben a hasonló anyagok miatt nem sikerül teljes mértékben újrahasznosítani mindent, de ettől függetlenül mindent megteszünk a megbízásaink alkalmával környezetvédelmi szempontból is.

  Gyakori kérdések lomtalanítás alkalmával

  Melyik a legalkalmasabb időpont a lomtalanításra?
  Részünkről bármilyen időpont megfelelő a lomtalanítás budapesti elvégzésére. Folyamatosan készen állunk teljesíteni a megbízóink kéréseit. Gyakori és legkedveltebb időszak a lomtalanításra tapasztalataink alapján, a tavasztól őszig terjedő időszak. A többség a kedvezőbb időjárás miatt ebben az időszakban igényli a lomtalanítás elvégzését.

  Hétvégén és ünnepnapon is vállalnak lomtalanítást?
  Az év szinte minden napján vállalunk lomtalanítást és fuvarozást, kivéve a December 24-26 közötti időszakot.

  Kivitelezhető a lomtalanítás rossz idő esetén is?
  Profi csapatunk mindenféle időjárási körülményre fel van készülve. Abban biztos lehet, hogy minden esetben elvégezzük az előre elvállalt felaldatot.

  1m³ lom elszállítását is vállalják?
  Bármilyen kis mennyiséget elszállítunk, ellenben minden esetben 5 köbméternyi lomtalanítás ára fizetendő.

  Vannak tárgyak, melyeket lomtalanítás alkalmával nem szállítanak el?
  Igen. Semmilyen jellegű veszélyes hulladékot nem szállítunk el.

  Sittet szállítanak Budapest területén?
  Igen, amennyiben 30kg-ot meg nem haladó zsákokba vannak.

  LOMTALANÍTÁS BUDAPEST LOMTALANÍTÁS PEST MEGYÉBEN

  Lomtalanítás Budapest és Pest megyében