Hagyaték felszámolás és lakáskiürítés

A lomtalanításon és költöztetésen kívül, vállalkozásunk másik fő profilja a hagyaték felszámolás és lakáskiürítés Budapest minden kerületében és agglomerációjában. Cégünket a pontosság, a megbízhatóság és a rugalmasság jegyében vezetjük. Szolgáltatásainkat igyekszünk minden körülmények között középkategóriás árszabással végezni. Ezeket az előnyös árakat visszatérő megrendelőinknek és leendő ügyfeleinknek is biztosítjuk. Legyen szó lakáskiürítésről, vagy hagyaték felszámolásról, ránk bizton számíthat.

Lakáskiürítés és hagyaték felszámolás Budapesten és vonzáskörzetében

Örökölt egy lakást melyben számos felesleges tárgy és hulladék rejtőzik, és ki szeretné üríteni? Ebben az esetben várjuk hívását és villámgyorsan megszabadítjuk a sok nem kívanatos lomtól, hulladéktól. Elmondhatjuk, hogy sok éves tapasztalattal rendelkezünk lakáskiürítés és hagyaték felszámolás területén Budapesten, melyet minden megbízatásunk során tovább próbálunk kamatoztatni. A feleslegessé vált bútoroktól kezdve mindent elszállítunk, kivéve a veszélyes hulladékot.

A hagyaték felszámolást és lakáskiürítést Budapest környékén hivatalosan végezzük, mivel vállalkozásunk rendelkezik minden szükséges engedéllyel. Ezért is veheti biztosra, hogy tőlünk tökéletes munkára számíthat. Többek között engedélyeink arra is lehetőséget biztosítanak, hogy informatikai és elektronikus berendezéseket szállíthassunk, így ezektől is könnyedén megszabadulhat.

Elsődleges célunk a velünk kapcsolatba került ügyfelek maximálisan elégedettsége és a környezettudatos munkára való törekvés. Amennyiben minket választ a feladat elvégzésére, akkor a piacon lévő legjobb árakra és minőségi, gyors munkára számíthat.

Hívjon minket most, ha lakáskiürítés, vagy hagyaték felszámolás a problémája!

Ahogyan mi végezzük a lakáskiürítést

A hagyaték felszámolás és lakáskiürítés folyamatát a következőképpen végezzük. Első körben az ügyfél kapcsolatba lép velünk telefonon vagy e-mailen az adatok egyeztetése miatt. Ekkor pontosan megbeszéljük az evégzendő feladat pontos időpontját, helyszínét, illetve a szorosan kapcsolódó egyéb körülményeket.

Az információk alapján egy előzetesen megbecsült árajánlatot adunk a végösszeggel kapcsolatban. A hagyaték felszámolás, vagy a lakáskiürítés napján, még keressük az ügyfelet, hogy a munka zökkenőmentes kezdéséről megbizonyosodjunk.

Amint megérkezünk a helyszínre és találkoztunk a megbízóval, azonnal bele is kezdünk a vállalt feladatok elvégzésébe. A lakáskiürítés Budapest környéki gyors lebonyolítását, kizárólag szakemberekből álló csapatunk biztosítja, akik felelnek a teljes folyamat gyorsaságáért és precizitásáért. Miután minden elvállalt feladatot elvégeztünk, következik a költségek rendezése, ami az előzetesen megegyezett összeg, hiszen nálunk nem találkozhat rejtett költségekkel.

Ezek után elhagyjuk a helyszínt és elvégezzük a munka utolsó feladatát, mely a lakáskiürítést során összegyűlt lomok elszállítása a lerakóba és a lehetséges tárgyak újrahasznosítása.

Hagyaték felszámolás Budapest környékén környezettudatosan

Cégünk minden kollégája a hagyaték felszámolás és lakáskiürítés során igyekszik szem előtt tartani a környezetbarát munkavégzést. Bolygónk megóvása mindenki érdeke, így a feladat utolsó szakaszában komoly szerepet kap a környezettudatosság, mivel a sok felesleges kacattal kezdeni kell valamit. Mi a környezetbarátabb, de egyben nehezebb utat választottuk, mely az újrahasznosítás. Ebben az esetben a sok feleslegessé vált lom nem a kukában landol, hanem megpróbálunk segíteni benne, hogy új életre keljen. Az újrahasznosítás folyamatának legvégén az általunk összegyűjtött hulladékok új anyagokká változnak. Ezzel is nagyban szeretnénk hozzájárulni az üvegházhatású gázok alacsonyabb kibocsátásához. Minden elvégzett hagyaték felszámolás és lakáskiürítés alkalmával tanulunk valami újat az újrahasznosításról.

Lakáskiürítés árak

Bármilyen szemét, bútor, udvari lom elszállítását vállaljuk! mindig aktuális lakáskiürítés és lomtalanítás árainkat az alábbi linkre kattintva tekintheti meg.

LAKÁSKIÜRÍTÉS ÉS HAGYTÉK FELSZÁMOLÁS ÁRAK

Veszélyes hulladékot nem tudunk elszállítani! Sitt és törmelék szállítás igénye esetén mindenképpen telefonos egyeztetést kérünk!

Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat, abban az esetben mi is visszaléphetünk a megbízástól!

Hagyaték felszámolás és lakáskiürítés