fuvarozás lomtalanítás Dunakeszi

Lomtalanítás Dunakeszi

Takarítást végzett otthonában, vagy cégénél, esetleg felújította otthonát és sok fölösleges tárgy, hulladék gyűlt össze, melyektől nem tud megszabadulni? Ez esetben bátran hívjon minket és könnyedén megszabadítjuk a felgyülemlett lomoktól, hulladékoktól és már nem használt tárgyaktól. Több éves tapasztalattal rendelkezünk lomtalanítás és fuvarozás területén, melyet minden munkánk során próbálunk kamatoztatni. Bútoroktól kezdve elszállítunk kerti hulladékokat, építőipari hulladékokat és sittet is, amennyiben 30kg körüli kiszerelésben zsákolva van.

Hivatalos engedéllyel rendelkező vállalkozás vagyunk, melynek a lomtalanítás és fuvarozás a fő profilja, így biztosra veheti, hogy tökéletes munkát végzünk. Engedélyeink lehetőséget adnak arra, hogy elektronikus berendezéseket szállíthassunk, így informatikai és háztartási eszközöket is.

Célunk nem csak az ügyfelek elégedettsége, hanem fő szempont még, hogy környezetbarát módon tudjuk kezelni a lomokat.

A lomtalanítás szolgáltatásunk jelenleg Dunakeszi és környékén érhető el. Ha minket választ, akkor a legjobb árakra és minőségi munkára számíthat.

Hívjon minket most és már meg is szabadult a lomoktól Dunakeszi és környékén!

lomtalanítás

Lomtalanítás árak

Bármilyen szemét, bútor, udvari lom elszállítását vállaljuk !
1 köbméter lomot 7000 Ft áron szállítunk el, mely tartalmazza a munka-, az autó-, és a szemét lerakó díját. Ezt semmilyen egyéb költség nem terheli. Veszélyes hulladékot nem szállítunk !
6 köbméter alatt 1 óra kiszállási díjat számítunk fel, mely 6000 Ft.

Amennyiben félre tájékoztatnak vagy nem becsülik meg a munkánkat és becsületes rakodóinkat, abban az esetben mi is visszaléphetünk a megbízástól!

Fuvarozás, lomtalanítás Dunakeszi és környékén

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük